Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Endometriosis csak műtéttel...

Endometriosis csak műtéttel kezelhető?

Figyelt kérdés
2 éve műtöttek endoval viszont műtét után kiderült a pcos is. Most újra fájdalmaim vannak de már nem csak bal oldalt ahol műtöttek hanem jobb oldalt is. 2 éves várólista volt a műtétig. Magán kórházra nincs pénzem. Melyik betegség erősödhetett? Sikerült fogynom 30kg.t de most újra akkora a hasam mintha terhes lennék kb. Mensim elég furcsa volt, késett is pár napot és kevesebb napig volt meg viszont cserében barnáztam még utána több mint 1 hétig. Borzasztó émelygésem is van hetek óta és rosszul érzem magam. A gyermekáldást már elengedtem, de legalább ne lennének fájdalmaim, rosszul léteim.

dec. 8. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, viszont bármikor kiújulhat, szóval szuper dolog a műtét, de annyit is ér sok nőnél.

Ismerősnek méhkivétele volt ez miatt. Oké, saját gyereke nem lehet, de legalább az endoja megszűnt. :)

dec. 9. 11:15
 2/4 A kérdező kommentje:
De a pcos az endo ellentéte ha jól tudom, szóval ami az egyikre gyógyír az a másikra rossz? Mármint a pcos tea stb. Segítették elő az endot? Már nem tudom melyiket kezeljem. 26 éves vagyok én szeretnék egyszer szülni.
dec. 10. 08:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Endoval és pcos-sel amúgy is nehezített lesz a teherbeesésed, ez sajnos tény.

Az orvosoddal konzultálj ezekről, nem a gyakoris felhasználók fogják megmondani, mi a jó neked.

dec. 10. 10:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Eddig az összes orvos mást mondott, nem javult semmi viszont a bukszám vékonyabb lett. 3 évig jártam orvosról orvosra.
dec. 10. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!