Kijott a nemi szervemnel egy szemolcs. Ez csak es kizarolag hpv-lehet? 24N
Nem csunya, csak egy sima kis szemolcs. Az a furcsa hogy nemreg volt ez az, egy fiuval es utana jott ki rajtam. De nagyon remelem hogy nem hpv.
Vagy csak az lehet?
Ha elmegyek nogyogyaszhoz ott kiderul minden? Tudom hogy el kellene es nem itt kerdezgetni de annyira rossz tapasztalatom van nogyogyasz teren.
Nemreg egy lany mondta nekem hogy hpv-s lett es ugy vette eszre hogy szemolcsok jottek ki rajta.
Es igy gondolkoztam el hogy basszus rajtam is kijott egy.
Nagyon felek.
A netes diagnosztika szuper, viszont én azt ajánlom mindenképpen inkább keress egy jó nőgyógyászt, akiben megbízol és járj el hozzá évente szűrésre + hívd fel, menj el hozzá ha bármi hasonló dolgot tapasztalsz.
Én képes vagyok minden hülyeségen halálra aggódni magam, és a lehető legrosszabb eshetőségre gondolni (konkrétan ugyanez megtörtént velem mint veled, és bár én már nagyon kiakadtam, de nem hpv volt). Ehelyett az utóbbi időben elkezdtem a megbízható orvosomhoz járni, aki általában pár napon belül ad időpontot, 30 perc alatt megvizsgál és megnyugtat, felír valamit, amivel eddig mindig megoldódtak a problémáim (oké, mondjuk ő magán). Eskü megéri nem heteket idegeskedni, mindenféle házi praktikával szenvedni ezeken a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!