Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől változhatott meg a...

Mitől változhatott meg a mellbimbóm,ha nem terhességtől?

Figyelt kérdés

Lassan már egy hónapja észrevettem,hogy megnőtt a bimbó udvar,illetve barnább is lett. Az ér is látszódik a mellemen,ami korábban nem volt ennyire észrevehető.

Terhességre gyanakodtam mert a mensruációm is sokkal gyengébb volt a kelleténél és további tüneteim voltak és vannak,de a hcg eredménye <2 IU/L lett

Mitől változhatott meg akkor?

dec. 8. 08:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

A vérvétel pontosabb, hidd el 7

Simán lehet bármitől, akár hormonváltozástól.

Nekem is volt ilyen, mégsem terhesség állt a háttérben.

Okát nem tudom.

dec. 8. 09:54
 12/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,köszönöm!

Nem tudom mi lehet ez akkor,de kutatom tovább az okát, 1honappal az aktus után lett a beta hcg <2

dec. 8. 09:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Akkor már nem érdemes újra nézetnem ugye? Ez már biztosra vehető,hogy a terhesség kizárva
dec. 8. 09:58
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
1 hónappal az aktus után már kimutatta volna, ha lenne terhesség. Valami egészen más miatt történt. Amúgy semmi kórosra nem utal, de ha nagyon zavar akkor konzultálj a nőgyógyászoddal.
dec. 8. 09:59
 15/19 A kérdező kommentje:

Inkább a nem múló tompa alhasi fájás és hányinger ami zavar

Köszönöm a választ!

dec. 8. 10:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy hónap telt el,kérhetsz időpontot orvoshoz. Bármi okozhatja. Egyáltalán nem biztos, hogy terhesség. Főleg a véreredmény miatt.

Mindkét melled változott?

dec. 8. 11:38
 17/19 anonim válasza:
100%

Már a sokadik kérdésed írod ki, még mindig nem vagy terhes. Keress fel egy normális dokit, akivel át tudod ezt beszélin. Egyikünk se orvos, hogy megmondja mitől más a melledd, vagy fáj a hasad. Mondhatnánk azt is, hogy rákos vagy... Vizsgálatok nélkül nem lehet tudni.

Egy biztos, hogy terhes NEM vagy, mert a vérteszted is negatív lett. Nincs olyan terhes nő akinek a véréből ne lenne kimutatható. Engedd mrá el ezt a hülyeséget.

Fogd fel, hogy nem vagy terhes a problémáidra ne itt keress választ, hanem orvosoknál. Alapvetően a leírtak egyike sem hatalmas probléma, leszámítva a gyenge mensid, aminek kb annyi oka lehet, hogy rosszak a hormonjaid, nincs peteérése és így babád se lesz, ha majd akarsz, amíg helyre nem raknak.

Kiírhatod még 30-szor a kérdésed, a válasz mindig az lesz, terhes nem vagy, keress fel egy dokit.

dec. 8. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mitől? Hát a hipochondriától.
dec. 8. 13:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
17. választ kiegészíteném azzal, hogy pszichológust keress fel.
dec. 8. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!