Mitől változhatott meg a mellbimbóm,ha nem terhességtől?
Lassan már egy hónapja észrevettem,hogy megnőtt a bimbó udvar,illetve barnább is lett. Az ér is látszódik a mellemen,ami korábban nem volt ennyire észrevehető.
Terhességre gyanakodtam mert a mensruációm is sokkal gyengébb volt a kelleténél és további tüneteim voltak és vannak,de a hcg eredménye <2 IU/L lett
Mitől változhatott meg akkor?
A vérvétel pontosabb, hidd el 7
Simán lehet bármitől, akár hormonváltozástól.
Nekem is volt ilyen, mégsem terhesség állt a háttérben.
Okát nem tudom.
Kedves utolsó,köszönöm!
Nem tudom mi lehet ez akkor,de kutatom tovább az okát, 1honappal az aktus után lett a beta hcg <2
Inkább a nem múló tompa alhasi fájás és hányinger ami zavar
Köszönöm a választ!
Szerintem egy hónap telt el,kérhetsz időpontot orvoshoz. Bármi okozhatja. Egyáltalán nem biztos, hogy terhesség. Főleg a véreredmény miatt.
Mindkét melled változott?
Már a sokadik kérdésed írod ki, még mindig nem vagy terhes. Keress fel egy normális dokit, akivel át tudod ezt beszélin. Egyikünk se orvos, hogy megmondja mitől más a melledd, vagy fáj a hasad. Mondhatnánk azt is, hogy rákos vagy... Vizsgálatok nélkül nem lehet tudni.
Egy biztos, hogy terhes NEM vagy, mert a vérteszted is negatív lett. Nincs olyan terhes nő akinek a véréből ne lenne kimutatható. Engedd mrá el ezt a hülyeséget.
Fogd fel, hogy nem vagy terhes a problémáidra ne itt keress választ, hanem orvosoknál. Alapvetően a leírtak egyike sem hatalmas probléma, leszámítva a gyenge mensid, aminek kb annyi oka lehet, hogy rosszak a hormonjaid, nincs peteérése és így babád se lesz, ha majd akarsz, amíg helyre nem raknak.
Kiírhatod még 30-szor a kérdésed, a válasz mindig az lesz, terhes nem vagy, keress fel egy dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!