Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik fajta hüvelykúpot...

Melyik fajta hüvelykúpot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
4napja reggel arra keltem hogy fel vagyok fazva,aznap veres vizelet majd beszedtem egy monuralt(antibiotikum),masnapra nem volt veres azonban azota is sokat jarok es ingerem is van,ma kell beszednem a kovetkezot,tegnap eszleltem hogy a huvelyem elkezdett viszketi,gondolom az antibiotikum kiirtotta a huvelyfloramat,van venykoteles gyogyszerem(fluconazole,tavalyrol maradt)azonban nem szeretnem szedni mert nagyon eros gyogyszer,melyik huvelykupot ajanlanatok,ami nektek bevalt?(nagyon sok fajta van)

dec. 8. 05:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mar ott elvesztem, hogy mi a francert szedsz antibiotikumot orvos nelkul
dec. 8. 07:27
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Antibiotikumot CSAK orvosi javaslatra szabad szedni!

2. Ha hüvelyproblémád van, azzal meg nögyógyászhoz kell menni, a valamilyen "hüvelykúp" csak még többet árt.

dec. 8. 08:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnal,akinek jeleztem hogy beszedtem a monuralt,azt mondta jol tettem es felirt meg 1et
dec. 8. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!