Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem fáj a menstruáció?

Miért nem fáj a menstruáció?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez a normális és ideális esetben nem fáj,de ez utalhat arra,hogy akkor rendben zajlik a peteérés,stb?Konkrétan nem érzem,hogy megvan,csak a betéten látom. Tegnap picit szurkált a petefészkem,tudtam,hogy megjön. Sose fáj szinte. Még randira is simán elmegyek ha megvan. Ez azt jelenti,hogy szervileg,hormonálisan rendbe vagyok,vagy ahhoz nincs semmi köze?

dec. 7. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Normális
dec. 7. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Nekem sem fájt soha.

Az a nem normális, ahogy sok nő szenved olyankor.

dec. 7. 22:15
 3/4 anonim válasza:
76%
Nincs összefüggés. Ha valakinek fájdalmakkal jár, akkor nyilván nehezebb átveszelni. Szerencsére nekem sem szokott fájni, előjelek persze vannak pl. hasi nyomás, fájó- érzékeny mellek, de egyébként van hogy még ennyi sem. Viszont van pár barátnőm, aki iszonyatosan szenved, már már hányingerük van és így elhúzni 4-5 napot (vagy annál többet) elég keserves. Amikor viszont tényleg nagyon nagyon fájdalmas és kibírhatatlan, esély van miómára. Én azt tudom mondani neked, hogy örülj annak, hogy te könnyebb kategória vagy, mert sokan cserélnének veled,.hidd el
dec. 7. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
44%

Örülj neki :)

Szerencsére nekem "csak" az első nap fáj, de akkor vagy gyógyszer vagy halál 😒

Azután lényegében meg sem érzem - teljesen egészséges vagyok, szóval "normális", hogy fáj. Köszi :D

dec. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!