Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmúlhat így is a hüvelygomba?...

Elmúlhat így is a hüvelygomba? (Menstruáció)

Figyelt kérdés

Antibiotikumot szedtem, emiatt bakteriális vaginózisom lett, amire szintén antibiotikumot írtak fel, emiatt lett gombám. Ezek miatt az előzmények miatt a nőgyógyász csak hüvely tablettát írt fel, mert az nem cseszi szét a flórámat. A baj csak az, hogy megjött a menstruációm. Ezt jeleztem is neki, hogy mostanában várom (de nekem nem pontos, a mostanában lehet holnap is és 8 nap múlva is). 12 darabosat írt fel és azt mondta, hogy kezdjem el, ha megjön, akkor hagyjam abba és ha már nem erős a vérzésem, folytassam. Ez egyébként a betegtájékoztatóban is benne van, hogy így kell eljárni. Két napig kezeltem magam, ma jött meg, így felfüggesztem. Csak most félek, hogy emiatt mégsem lesz hatékony. A szájon át bevethető lett volna mégis jobb, csak akkor lehet megint amiatt kapok újabb fertőzést, tehát egyik megoldás sem jó.

Van valakinek tapasztalata ebben?

tegnapelőtt 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szájon át szedhető gombaellenes gyógyszereknek nagyon durva mellékhatasai vannak.
tegnapelőtt 13:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát az igaz. Mondjuk nekem volt, hogy helyretette és megúsztam.
tegnapelőtt 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel el fog múlni.
tegnapelőtt 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!