Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges a terhesség?

Lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés

Múlt héten meg volt a menzeszem. 4 napig tartott, de kozben sötét barnás volt a ,,ver”, persze volt piros vérzés is, csak kicsit szokatlan volt, közben görcsöltem is. Aktus közben gumi szakadás nem volt, és semmi ilyen egyéb gond. Minden rendben volt, mindig figyelünk. Nem tudom, hogy lehet e köze az esemény utáni tablettának hozza esetleg, mert azt már 1 éve vettem be, de utána olvastam hogy ennyi idő után is lehet akar hatása.

Meg lehet hogy terhes lennék? Szerintetek?

nov. 25. 19:25
 1/1 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Hát ha védekezés volt és rendben használtátok a gumit, akkor kizárt a terhesség. Esemény utáni tablettának így ehhez nem lehet köze, akkor lehetne erre következtetni, ha utána bizonyos időnként lett volna valamilyen hormonális változásra utaló jel.
nov. 25. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!