Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől fájhat a fejbőröm,...

Mitől fájhat a fejbőröm, amikor össze sem volt fogva a hajam...?

Figyelt kérdés

Pontosabban nem gumival volt összefogva, hanem egy nagy fogas csattal, vagy minek hívják azt a csattot, amelynek fogai vannak és van kicsi, közepes és nagy méretben is, meg gömbölyűbb vagy szögletesebb lehet.

Vagy lehet, hogy ahogy föltekertem bele a hajamat, túlzottan meghúztam tán a saját hajamat és nem vettem észre...?

Nagyon fura, mert nagyon fáj, pedig amióta ezt a nagy csattot használom a hajgumi helyett nem is volt ilyen fejbőr fájásom, és most igazán nagyon fáj...

Ráadásul direkt azért szoktam át a csattra a gumi helyett, hogy kíméletesebb legyek a hajammal és a fejbőrömmel, és már pár hónapja minden nap csak tekerem, de eddig sose fájt utána!

nov. 22. 13:35
 1/5 A kérdező kommentje:

Mondjuk olvasgattam már kicsit itt is a témában, és érik már amúgy is egy hajmosás, remélem, holnap vagy holnapután összejön, és utána nem fog fájni, vagy addig is elmúlik, de olyan fura, hogy hogy fájhat egyáltalán...

Átfésültem rendesen minden irányba, kefével, de úgy fáj egy kb. tenyérnyi ponton, hogy sírni tudnék tőle, tényleg nagyon és főleg meglepő, hogy csattal is lehet ilyen...?

nov. 22. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Több ismerősömnek akkor fájt a fejbőre mikor covidos volt.
nov. 22. 13:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Ne már!!! Azért csak nem vagyok én is covidos...

Ráadásul pont most írtam pont én egy tegnap nem érezte jól magát barátomnak, hogy remélem, hogy ma már jól érzi magát, mert találkozni szeretnék vele és annyi nyavalya kering most mindenfele, pont én írtam neki, hogy újra korona téma van, ugye, meg vmi emberre átmutálódott madárinfluenza vírusról szóló hírt is láttam, de végig sem olvastam, tudni sem akarok ilyenekről...

...erre most tán én vagyok koronás...? Ne már...! De úgy, hogy a fejük egy pontján fájt csak...? Kérdezd már meg őket légyszi!

nov. 22. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem pont ma volt ilyen problémám csat miatt

Éjszaka felfogtam, nem fájt, reggel nem fájt, viszont miután kiengedtem, nagyon is éreztem (és nem ez volt az első alkalom). Szóval igen, lehet amiatt

nov. 22. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Más téma, de nem értem, hogy hogy tudnak lányok és nők bármi mással, mint kibontott hajjal aludni... Pláne csattal! Hát az nyom éjjel, de a gumi is, forgolódás közben! Engem legalább is, amikor kipróbáltam, mindig is zavart.
nov. 23. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!