Nem tudok nedves lenni, mit tehetnék hogy a párom ne érezze magát rosszul miatta, mert azt hiszi, nem kívánom? Van erre valami gyógyszer, vitamin, ami segít legalább egy kicsit?
Az első kapcsolatom több, mint tökéletes volt, mikor vele voltam 0-24-ben szétfolytam, tehat egyáltalán nem volt ezzel gond.. viszont azóta eltelt pár év, és nagyon, nagyon sokat bántottak, vertek, megerőszakoltak, és kiégettnek érzem magam 22 évesen. Imádtam a szexet, de ennyi fájdalom után nem, vagy alig vágyom rá, és magamra se ismerek, hogy tényleg nem megy nedvesnek lenni, szeretem a mostani párom, és vágyom rá hogy élvezzem vele a szexet de nem indul be ott..
Van erre valami tényleg hatásos bogyó?
Nem tudom mit tehetnék már, egészségesen eszek, edzek, figyelek magamra.
Ő megérti ezt, járok terapeutához, nem bánt, nem erőlteti, de látom rajta hogy magára veszi, hogy biztos nem kívánom őt elégge..én pedig véglegesen sérültnek és betegnek érzem magam.
Én nem vagyok szakember, de a terapeutád egyetért azzal, hogy szexelj vele úgy, hogy nem élvezed, nem vágysz rá? Mennyi idő telt el? Nem hiszem, hogy ennyi borzalmat gyorsan fel lehet dolgozni, gondolom ez évekbe telhet, ha egyáltalán... :(
Fogalmam sincs, hogy ilyen traumával, mint a tiéd szabad-e így megközelíteni a dolgot, de akinek amúgy ilyen jellegű problémája van, pl. nehezen izgul fel, azoknak az egyik, amit javasolni szoktak, hogy egy ideig ne legyen behatolás, egyáltalán ne is legyen az cél, csak egymás felizgatása/kielégítése kézzel, szájjal. Egyébként mivel nálad nem hormonális eredetű a probléma, ezért gyógyszer nincs rá, de helyi készítmények, síkosítók vannak, de mondjuk én nem erőltetném, hogy legyen behatolás, ha ennyire nem állsz készen rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!