Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy hét múlva emlőmegtartó...

Egy hét múlva emlőmegtartó műtétem lesz, és eléggé félek, sosem műtöttek még. Pláne az altatás részétől izgulok. Akinek volt már műtétje, esetleg pont emlőmegtartó, tudna mesélni, mit tapasztalt?

Figyelt kérdés

nov. 18. 03:14
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Emlő műtétről nem hallottam.

Pontosan mit csinálnak?

Betegség miatt? Kivesznek valamit?

Ma már nagyon fejlett az orvostudomány

Biztosan te választottál Orvost is.

Az altatástól ne félj.

Előtte kapsz egy nyugtatót.

Branült beteszik a kezedben vénába ( tűszúrás mint a vérvételen kb)

Az altató gázt egy max segítségével adagolják pillanatok alatt megvan.

Utána meg már az örzőben vagy az intenzíven ébredsz.

Nem tudom mit mondott az orvos.

Kívánom hogy minden rendben menjen! ☺️

nov. 18. 03:56
 2/8 A kérdező kommentje:

1/1 csomót vesznek ki a jobb emlőmből. Rák. A sebész a legjobb aki csinálhatja a szakmában. Remélem, hogy az altatóorvos is jó lesz. :)

Köszi szépen.

nov. 18. 06:55
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Engem már többször műtöttek. Az altatás részét kifejezetten szeretem, számomra nagyon kellemes. Konkrétan nyugalom árad szét bennem, amikor hatni kezd.

Aggodalomra semmi ok, minden rendben lesz, hidd el.

nov. 18. 08:01
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Altatáskor eléd tartanak egy maszkot bele kell szívni hármat, következő kép már csak az lesz, hogy a kórteremben vagy. Nyugi nem lesz semmi baj🙂
nov. 18. 08:26
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Az altatás pillanatok alatt legyőz, és a világon semmit nem érzel utána!!!

Nyugiiii!!!

Sok sikert!

nov. 18. 09:34
 6/8 A kérdező kommentje:
3,4,5/5: köszi!🙂
nov. 18. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

nem lesz semmi gond, biztos kezekben vagy!

igenis jók az orvosaink, igenis a legjobbak.

nem kell a médiának meg a hisiztizőknek hinni. én csak jókat tapasztaltam

megműtötték a karom, lábam, megműtötték apám szivét hibátlanul. ennyi.. ezek a Fact-ek nekem. akinek van esze az nem a hírekre hallgat hanema saját tapasztalataira megérzéseire. a többi meg pletyka, helyén kell kezelni.

1,2.... 7 nél már alszol.. aztán felébredsz és úgy érzed mint akii piityókázott.. sztem jó érzés :D nem tom mit bőgnek miatta.. igaz belszervi műtétem még nem volt csak csont törés.

nov. 19. 09:03
 8/8 A kérdező kommentje:
7/7 köszi szépen a választ, én ha sírok, max. azért mert túl leszek rajta végre, bár nem vagyok egy sírós típus, de remélem, hogy hülyeségeket se fogok összehordani az altatótól ... 🫢😀
nov. 19. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!