Mikor jött meg rendesen a menstruációtok szülés után?
Figyelt kérdés
Szülés után 8 héttel már rendesen menstruáltam. Eltelt 5 hónap eddig rendesen megjött hónap elején. Viszont már hó közepe van és nem jött meg. Néha enyhén görcsölget a derekam meg a hasam alja, reménykedek megjön de semmi.
Szoptatok ha ez számít valamit.
Párommal azóta max 4x lehettünk együtt de mind a 4x védekeztünk. Pl előző mensimnél pont szex után meg is jött, rá 1 napra.
De csak késett, es mikor már késett utána volt szex hátha meghozza de hát semmi...
Olvastam, hogy idő mire beáll de ha már egyszer jó volt most mi lehetet a baj?
nov. 16. 16:56
1/3 anonim válasza:
Semmi. Megesik ez szoptatás nélkül is, nemhogy ha még szoptatsz is.
De ha volt szex, azért teszt nem ártana.
3/3 A kérdező kommentje:
Kiírtam a kérdest és rá 1 órára meg is jött:'D de 16. Óta még csak tegnap múlt el szóval elég sokáig is tartott.
nov. 24. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!