Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet e ilyen sokszor peteérés ?

Lehet e ilyen sokszor peteérés ?

Figyelt kérdés

Már a 2.hónapja,hogy a ciklusomban 3x tapasztalok ovu szerű folyást,tüneteket. (átlátszó nyúlós).Ilyenkor szúr a petefészkem is.

Szerintem nem lehet ennyiszer peteérésem,kezdek kicsit tartani,hogy valamilyen hormon probléma. Volt e már valaki hasonló cipőben ?

nov. 16. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem azt jelenti, hogy meg is történik az ovuláció, hanem azt, hogy többször próbálkozik a szervezet, de nem tud megrepedni.

Van, hogy sajnos csak második, harmadik, többedik alkalommal tud megrepedni a tüsző. És sajnos olyan is van, hogy végül nem tud megrepedni, egyáltalán. Azt hőmérőzés mutatja, vagy orvos látja ultrahanggal és vérvételből.

Nekem többször volt ilyen. Hőmérőztem is közben, az is megerősítette, hogy többször történik ugyanaz, próbál repedni.

Valószínűleg nálad is ez a helyzet, többször próbál megrepedni a tüsző.

Ha gyereket szeretnél, akkor utalhat hormonális problémára, de biztosat nem lehet tudni kivizsgálás nélkül.

nov. 16. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem. Egy ciklus, egy tüszőrepedés. Ha több tüsző érik meg (így készülnek a természetes úton fogant ikrek általában), akkor azok is egyszerre repednek, nem több napos különbségekkel...
nov. 16. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
nov. 16. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!