Gyengítheti a hatását? 1,5 éve szedek fogamzásgátlót. Ma este Monular port kellett innom, amit másfél órával a fogamzásgátló tabletta bevétele után ittam meg. A patikában megkérdeztem, elvileg nem befolyásolja, de érdekelne mások tapasztalata is.
Figyelt kérdés
nov. 14. 23:37
1/4 anonim válasza:
Én a helyedben óvszert használnèk amíg ezt a gyógyszert szeded mert ha ezt jól tudom, antibiotikum, nekem a nőgyógyász azt mondta antibiotikum kúra alatt kell az óvszer
2/4 anonim válasza:
Mindenképp szükséges kiegészítő védekezés, legjobb az óvszer.
3/4 A kérdező kommentje:
Ugye abból nem lesz baj, hogy reggel még együtt voltunk. Akkor nem tudtam, hogy ezt a gyógyszert meg kell innom. Pont ezért kérdeztem a patikába is, hogy befolyásolja-e és persze majd hívom a nőgyógyászt is.
nov. 15. 07:07
4/4 anonim válasza:
Kérdező, tesztelj az a biztos az esedékes menstruáció napján. Nem hiszem hogy annyira le gyengitette ez a gyógyszer a hatását a másfél éve szedett fogamzásgátlónak, de mindenre van esély , bár szerintem ebben az esetben nagyon csekély. De ha késne,azért tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!