Mit tudnék tenni? Rozmaring főzet/vitamin/egyéb esetleg?
Figyelt kérdés
Derék alá ér a hajam és hetente mosom (csak vizesen fésülöm mivel hullámos)
Azt hittem a hossza meg a kevés fésülés miatt normális amennyi kihullik egy mosásnál, nem akartam stresszelni, de szerintem most már észrevehetően kevesebb 😭
Járok fogorvoshoz de hiába van betömve az egyik oldalon 2 fogam, olyan érzés mintha be lenne gyulladva alatta és érzékeny a hidegre-melegre,lehet gócos(?)....meg nem iszok eleget és lehet vashiányos vagyok mert szédülök és nem látok pár másodpercig ha felállok hanem kapaszkodnom kell valamibe😅
okt. 29. 20:17
1/2 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz és a fogorvoshoz is
2/2 anonim válasza:
Vervizsgalatbol az is kiderul, van-e gyulladas a szervezetedben, es az is, nem verszegenyseg okozza-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!