Magán nődoki vagy szakrendelő?
nálunk magán:elmondhatod mi a bajod, megvizsgál, nem csak rád néz 2 perc alatt és kb ruha nélkül rugdosnak is ki mert ott a következő, kérdezhetsz és meg is válaszolják a kérdéseidet, nem kell 2-3 órát várakozni
állami:bunkó nőgyógyászok bunkó asszisztensek, kb meg se vizsgál csak lealáz, és hiába van időpontod(amire 2-4 hetet is várhatsz) akkor is órás csúszások vannak, és ami nekem a legdurvább volt, ahol felálltam és eljöttem, hogy az előttem lévő csaj után a doki nem cserélt kesztyűt már abban volt mikor bementem(kb fél perc szünet se volt kettőnk között)és azzal a kesztyűs kézzel akart hozzám nyúlni
A magànrendelésen kifizeted a szép rendelő és az esetleges személyzet fenntartási költségeit is. Illetve valószínűleg hamarabb kapsz időpontot.
Szakmailag nem lesz jobb, emberileg sem biztos.
Tőlem a Medicoverben megkérdezte a doktornő,hogy vajon mi lehet az a folt,amit az ultrahangon lát....
Egyébként mi a probléma?
Ma már nincs különbség.
Ugyanúgy sz. Rnak rád, lekezelnek mindkettő helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!