Mitől van ez a viszkető érzés?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdődhetett hogy arra keltem fel reggelente hogy nagyon viszket és ég, el mentem utána 2x 3x pisilni amitől teljesen elmúlt, viszont azt is észre vettem hogy sokkal gyakrabban kell wcre mennen(a pisilés nem fáj)
Nap végén az együtléttel semmi bajom nincs se nekem se a páromnak... Csak a azok a reggelek... addig el nem múlik amig minimum 3x nem pisilek
Tehát csak reggelente van ez a rossz érzés, utána viszont ha sokat pisilek ez elmúlik... nem tudom mire gyanakodjak, mindig tisztán tartom magamat
okt. 26. 09:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!