90B-s női mell tud lógni lefelé a föld felé egyenesen?
Ha 90Bs akkor nem tud lógni a melle. De 99%rá biztosan tudom mondani, hogy nem 90Bs a melle. Az már tud lógni.
Ez egy 90F-es mell, ennél 8-10 centivel kisebb mell kellene legyen a 90B. Szóval kb mint egy pasi melle. A 90B az azt jelenti, hogy a mell alatti méret az 5 centivel kisebb, mint maga a mell.
12: A B kosár 10-15 cm különbséget jelent a mell alatti körméret és a mellméret között. Ez egy normális mell. Nagyon nem egy pasi melle.
Az A kicsi, de abból sem mind olyan, ami férfias. 0-10 centi különbség.
13-as, ha utána nézel, hogy hogyan működik a melltartók méretezés akkor megérted, hogy miért nekem van igazam. Csak 10 éve foglalkozok a dologgal :)
De ne az intimissimi meg ilyeneknek a honlapját használd, mert nekik az az érdekük, hogy minél nagyobb tömeget tegyenek bele minél szűkebb méretsorba. Úgy a gazdaságos.
14: utána néztem már rég, onnan tudom. Meg nyilván hordok is melltartót, így innen is tudom.
Te nem tudom, hol foglalkozol ilyennel, talán egy másik univerzumban. Vagy valamit nagyon benéztél. A B-s az átlagos női kosárméret. A nők nagy részének B-s kosár jó. Szóval nagyon nem pasi mell. Az F már egy extrém nagy méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!