Canesten Kombi vélemény?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy a candida gombás fertőzésre van.
Aki használta ennek a kezelésére bevált?
Meg annyi még, hogy az első kúpot nem este, hanem délután helyeztem fel. A másodikat mindenképp este fogom már, lefekvés előtt. De az első így hat, vagy feleslegesen tettem fel?
okt. 23. 12:22
1/7 anonim válasza:
Ha nem folyt ki azonnal, akkor hathatott. Nekem mindig segített, de csak lefekvéskor alkalmaztam és a krémmel együtt.
2/7 anonim válasza:
Nekem nem vált be egyáltalán :( amíg 3 db-os volt, addig jó volt. De ez az 1 tablettás nem vált be.
Helyette a gynoxint használom alkalomadtán.
3/7 anonim válasza:
Jaj most olvasom, hogy ez a sima combi, nem a combi uno. Az viszont hatott mindig.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!☺️
Nagyon remélem, hogy hatni fog.
Nem folyt ki egyébként tegnap, meg nagyrészt utána már csak feküdtem, és pihentem, miután feltettem.
okt. 23. 13:07
5/7 anonim válasza:
Ha tényleg gombád van, akkor használni fog. Nincs értelme napközben felrakni, mert feküdni kell vele, hogy felszívódjon a hatóanyag.
6/7 A kérdező kommentje:
Pisilni kimehetek miután felhelyeztem? Mielőtt bárki megkérdezné, tudom, hogy a vizelet nem a hüvelyen keresztül távozik. Csak attól tartok ki ne follyon. Vagy nem tudom. Ilyesmiket olvastam itt.
okt. 23. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!