Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért volt az hogy amikor...

Miért volt az hogy amikor széthúztam a kisajkaimat akkor a csiklóm körül olyan fehér izé volt?

Figyelt kérdés

Fürdésnél alaposan megmostam és fürdés után észrevettem, hogy a csiklóm körül olyan fehér mintha vizes zsepkendő darabkák ragadtak volna oda. Letudtam szedni, de mikor úgy csináltam mintha "kiakartam volna nyomni a csiklómat" mint egy pattanást akkor ott alatta mégtöbb fehér cucc volt. Fogalmam sincs miaz, picit büdi... Most meg fáj a csiklóm és tiszta piros és olyan mintha szét akarna szakadni :S:S

Tudom hogy teljesen nevetségesen hangzik amit leírtam, de halál komolyan írom és fogalmam sincs most mivan :S

16 vok

2009. jan. 7. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nevetséges, hanem betegség, valamilyen gombás vagy baktériumos hüvelyi fertőzésed, gyulladásod van. Ez akkor is előfordulhat, ha még nem élsz nemi életet, legjobb elmenni nőgyógyászhoz, hogy megfelelő kezelést adjon rá.
2009. jan. 7. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ne használj szappant és tusfürdőt altesti fürdéskor,felborítja a természetes ph értéket.tiszta vízzel mosdd odalent,és többet nem fogsz ilyesmit tapasztalni :)
2009. jan. 7. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:
intim mosakodógélt szoktam használni oda lentre. Am nemrég voltam nődokinál csak a leletekért lusta vok elmenni :D
2009. jan. 7. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
ne legy lusta!!!!! (ismeros erzes de le kell gyurni) ha halogatod vszinuleg megrosszab lesz, foleg ha gomba! :-s
2009. jan. 8. 11:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál. Gomba :S
2009. jan. 8. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
au
2010. dec. 28. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!