Már nem olyan göndör a hajam, hullik a hajam, nőtt a mellem, fáj a petefészkem. Lehet bármilyen összefüggés?
Az orvos válaszol. Szólj anyukádnak, elvisz orvoshoz.
16 éven alul tilos ide regisztrálni. 13 évesnek ilyenkor már ágyban a helye.
Az erős hajhullás betegségre utalhat, irány az orvos!
Lehet, hogy pajzsmirigy betegség, vagy hormonális probléma, gyulladásos góc (például fogaid alatt), erős vitaminhiány stb.
Első körben irány egy endokrinológus (ez az orvos neve), részletes vérvétel és vizsgálat. Ezzel párhuzamosan fogászati kivizsgálás, panoráma röntgen.
Ugye tudod, hogy a haj 3-6 hónap, mire javul? Mielőbb vizsgáltasd ki magad, ha megvan a betegség (ha van), azt kezelni kell, utána hónapok lesznek, mire javulni fog a hajad.
Hidd el, saját bőrömön tapasztaltam, már kopaszodó csík volt a hajamban, mire egy endokrinológus diagnosztizálta, mi a gond (fogászaton is voltam, negatív lett). Kaptam rá gyógyszert. Utána hónapokig tartott, mire visszanőtt a kihullott haj, utáltam a lassan telő időt.
Kedves utolsó!
Nàlad mi volt a probléma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!