Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Medinac 20 mg szedése és...

Medinac 20 mg szedése és hajszőkítés okozhat-e komplikációt?

Figyelt kérdés

Másodjára vagyok izotretinoin kúrán életem során, két bölcsességfog kihúzása és az antibiotikum kúra + fogamzasgátló kombó tönkretette az arcbőröm. Platina szőke vékonyszálú hajam van, és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e bármi komplikáció egy 3%os oxis tőszőkítéssel? Letörne a hajam? Hat hetente szoktam járni, és meg vagyok rémülve. A bőrgyógyász szerint nem lehet baj, de az accutane-re ha rákeresek angolul azt írják nem kéne, ezért érdekelnének a tapasztalatok. Ugyanígy, szájfeltöltés okozhat komplikációt?

Minden választ előre hálásan köszönök :)

okt. 15. 13:35
 1/1 anonim ***** válasza:

A gyógyszer okozhat hajhullást, ráadásul elég eredményesen, ami utána se múlik el. Ezért ha nem akarsz parókát hordani, engedd el. Szájfeltöltéssel nem lesz gond, maximum kilöki a szervezeted, azt az lesz a legkisebb bajod, hogy papírszád van. Túladagolod minden egyes nap az A- vitamint, amihez külön beleegyező nyilatkozatot íratnak veled alá, hogy vállalod saját felelősségre, mert annyira komplex és annyi mellékhatása van. Vedd komolyan, platina szőke hajad miután rendezted az arcod lehet utána is.

Kicsit nyers voltam, ne haragudj. DE vedd figyelembe, nem valami marslakócskákat szedsz.

nov. 28. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!