Mit tegyek? Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
37 éves nő vagyok 8 hónapja van párom. Elváltam a két gyerekemmel élek és a párom hétköznap de van hogy hétvégén is itt van velünk. Minden rendben van köztünk nagyon szeretjük egymást de kb szeptember óta nem igazán megy a szex. Vashiányos vérszegénységem van most kezdtem gyógyszert szedni rá ma egy hete. A párom türelmes nagyon is türelmes velem de valahogy azt érzem hogy nem kívánom a szexet sem. Teljesen száraz vagyok nem bírok nedvesedni. Két hónapja a vérzésem sem éppen normális sokkal több lett mint eddig. Szex közben van hogy abba kell hagyni mert pisilnem kell utána megint nem tudok nedves lenni. A párom már július óta győzköd menjünk el nőgyógyászhoz de nem mentem. Gumival nem bírom a szexet az nem megy próbált orálisan kényeztetni de valahogy az sem az én világom. Félek mert úgy érzem nem vagyok jó már még arra sem és így a páromat se tudom kielégíteni. Szerintetek mit tegyek? Mert attól félek el fogom veszíteni. Mivel lehetne a vágyamat növelni? Eddig volt hogy 4 órán át szeretkeztünk most meg egyszerüen nem megy. Érdemes feliratni fogamzásgátlót? Várom a véleményeket hogy más is tapasztalt ilyet?okt. 14. 08:29
1/4 anonim válasza:
Márpedig el kell menned dokihoz! Ezt simán okozhatja pl. a pajzsmirigy. Ha nem vállalod a dokit, akkor bizony rámegy a párkapcsolatod, de az egészséged is! ...és fel kell nevelned azt a két gyerkőcöt igaz? Irány a doki, kezdetnek háziorvos, vérvétel.
2/4 anonim válasza:
Jah! És erre a problémára nem a fogamzásgátló lesz a megoldás!
3/4 A kérdező kommentje:
Csútörtökön lesz vérvétel mindig is vérszegény voltam de a maltofer tablettát elhanyagoltam pedig a párom mindig mondta annyira figyel rám és most az élet visszaadta a makacsságomat. Csak az egész szextől elmegy a kedvem már félek mert kudarc lesz a vége és nyilván a páromnak sem jó. Mert ő meg sokszor saját magát okolja hogy nem tud felizgatni pedig a baj velem van. Pedig mindennél jobban szeretem de már arra sem vagyok jó
okt. 14. 09:18
4/4 anonim válasza:
Helyre fogsz jönni, a lényeg, hogy türelmes. TSH-t nézik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!