Tapasztalt valaki ilyet?
Először is elfogok menni orvoshoz,de az időpontig még van időm, hiába magán úton megyek.
Szóval néhány napja szúr a bal oldalam, először azt hittem a beleimmel lehet valami, de ahogy kitapintom, a bal oldali petefészekem fáj. Egyik este már aludni de tudtam mert fekve a lábam is fájt miatta, és nagyon megijedtem. Néhány hete volt egy felfázásom, arra kaptam gyógyszert, arra gondoltam esetleg ráment a petefészekemre. A napokban enyhült a fájdalom és két nap késéssel megjött a menzeszem is, de még mindig fájdogal a bal oldalam. Nagyon bepanikoltam hogy biztosan daganatos vagyok. Voltam vérvételen, ott nem találtak gyulladást ... szerintetek?
28/L
Sziia nekem is hasonló van.
Nekem elsőnek a bal petefészkem fele fájt. Mostmár a bal bordám alatt érzek szúrkáló meg ilyen furcsa érzést. Holnap megyek hasi és kismedencei uhra
Szia!
Megírnád, hogy mit mondtak esetleg ha publikus? :) remélem minden rendben lesz!
Egyszer hasonló panasszal mentem nőgyógyászhoz, ő ott nem talált semmit. De kérdezgetett és inkább bélproblémára gyanakodott. Nem szokott szorulásod lenni?
Egyébként még ha a petefészked is fáj, én max egy egyoldali gyulladásra gondolnék, biztos nem rákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!