Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem szűnik a menstruációm...

Nem szűnik a menstruációm mióta szedem a fogamzásgátlót folyamatosan erősen vérzek meddig tarthat még ez?

Figyelt kérdés

okt. 11. 17:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
7 napig tartott. Rendszeres volt. Egy egy stresszesebb időszakot leszámítva pontos volt.A túl erős alatt azt értem, hogy végig maximum betétet kellett hordanom, és azt is úgy fél óránként cserélni kellett. A tampon sem bírta sokáig.
okt. 12. 11:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát, igen. Vannak nők, akiknek erősebb a vérzésük, vannak akinek gyengébb. Úgy, hogy egyébként ennek nincsen semmi kóros oka. Lehet, hogy egy terhesség, szülés után ez meg fog változni. Ha a hormonvizsgálataid rendben vannak, akkor emiatt nem kéne fogamzásgátlót szedni. A vasadat rendszeresen pótolni kell.
okt. 12. 19:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam anyának folyamatosan. Jövő héten megyünk vissza a dokihoz, mert egyre erősebb a vérzés. Nagyon félek.
okt. 13. 07:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Anyukádnak ehhez mi köze? Ő erőlteti beléd a gyógyszert? Mert ha erről van szó az jogilag egy elég súlyos dolog...
okt. 13. 07:43
 15/20 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló ezt nem fogja orvosolni. Mennyire voltál vérszegény? Mert, ahogy mondták ez más nőknél is probléma szokott lenni. Főleg egy elég jó ciklus esetén ezt kár felesleges hormonális gyógyszerrel elbaszni.
okt. 13. 09:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Meg mióta van meg? Hány éves vagy ?
okt. 13. 09:08
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem erőltette belém. Rosszul fogalmaztam. Csak többszőr mondta, hogy amikor nőgyógyászhoz megyek kivizsgálásra kérdezzem meg, hogy tud -e valamit adni, mert nagyon erős a vérzés, sokszor olyan rosszul vagyok, hogy szédülök. Csak anyukám fél mióta egyszer leszédültem lépcsőn. Ez kamasz korom óta így van anya minden fele elhordott, de azon kívűl, hogy többszőr volt cisztám nem találtak semmit. Az orvosok azt mondták ne aggódjak mert nem komoly anya csak azért aggódik, mert neki is ennyi évesen állapították meg az endometriózist. Nem akarta, hogy szenvedjek, mint ő. Nagy korú vagyok. Nem kényszerített. Mérges vagyok magamra hogy hagytam magam meggyőzni, mert sosem voltam a gyógyszer szedés híve.

Elnézést kérek tőletek, hogy ezt rosszul fogalmaztam meg. Pánik beteg vagyok mikor ezt írtam kaptam egy pánik rohamot. Jövő hétre kaptam időpontot az orvoshoz.

okt. 13. 10:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! nekem az első levèl Mistralnal volt ez, kiderült, hogy kipukkant egy cisztàm.
okt. 13. 20:58
 19/20 anonim ***** válasza:
#18, PCO szindrómád van?
okt. 13. 21:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Nincs
okt. 13. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!