Nem szűnik a menstruációm mióta szedem a fogamzásgátlót folyamatosan erősen vérzek meddig tarthat még ez?
Nem erőltette belém. Rosszul fogalmaztam. Csak többszőr mondta, hogy amikor nőgyógyászhoz megyek kivizsgálásra kérdezzem meg, hogy tud -e valamit adni, mert nagyon erős a vérzés, sokszor olyan rosszul vagyok, hogy szédülök. Csak anyukám fél mióta egyszer leszédültem lépcsőn. Ez kamasz korom óta így van anya minden fele elhordott, de azon kívűl, hogy többszőr volt cisztám nem találtak semmit. Az orvosok azt mondták ne aggódjak mert nem komoly anya csak azért aggódik, mert neki is ennyi évesen állapították meg az endometriózist. Nem akarta, hogy szenvedjek, mint ő. Nagy korú vagyok. Nem kényszerített. Mérges vagyok magamra hogy hagytam magam meggyőzni, mert sosem voltam a gyógyszer szedés híve.
Elnézést kérek tőletek, hogy ezt rosszul fogalmaztam meg. Pánik beteg vagyok mikor ezt írtam kaptam egy pánik rohamot. Jövő hétre kaptam időpontot az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!