Milyen krémet vegyek intim fertőzésre?
Természetesen bejelentkeztem orvoshoz, de sajnos több hétre kaptam időpontot, nem szeretnék addig szenvedni.
Beteg voltam, szóval valószínűleg az antibiotikum kúra lehet a ludas, hogy bántott "odalent" valami olyat is, amit nem kellett volna. A húgyúti résznél kezdődött, érzékeny, ki van pirosodva, mostanra már a hüvelyi rész is, olyan jellegű fájdalmaim vannak, mintha ki lenne sebesedve, de nem látok rajta kiütést vagy ilyesmi. Ha erősen dörzsölöm meg wc papírral, akkor vérzik is.
Jobb híján Canestent kentem rá (az mindig van az otthoni patikában), de borzasztóan csípi. Meg szerintem ez nem is gomba, de nyilván nem vagyok orvos.
Más hüvelykrémekkel nemigen vagyok tisztában, szerencsére nem sűrűn van szükségem ilyesmire.
Tudtok ajánlani valamilyen recept nélküli krémet, amivel érdemes lehet megpróbálkoznom?
Pl. gynoxin.
De akut esetet fogadnak időpont nélkül is.
6, Köszi, te legalább érted, még ha tanácsot nem is tudsz adni. Vicc, hogy direkt leírtam, hogy MEGYEK ORVOSHOZ, amint fogad, erre az összes válasz az, hogy menjek orvoshoz.
5, Tudod, mit csinál az antibiotikum? Mert nemcsak a rossz dolgokat nyírja ki a szervezetben, hanem a jókat is. Ezért kell hozzá a probiotikum is, hogy ne foss. És ez kérlek típustól meg márkától teljesen független.
Én most sajnos úgy jártam, hogy nemcsak a bélrendszeremet, hanem az intimflórámat is tönkretette. Van ilyen, bizonyára nem csak velem. Ha erre még egy antibiotikumot ráküldenék, csak tetézném a bajt. Ezért kértem tanácsot, de szokás szerint feleslegesen.
Egyetlen ajánlást kaptam a válaszokban, ami válasz a kérdésemre, azt köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!