Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PM alulmukodokent és hashimoto...

PM alulmukodokent és hashimotoskent ehetek kevés jodozott sót ételben? Főleg kesz ételben mert én étkezesi sot használok

Figyelt kérdés

okt. 10. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Inkább mellőzd. Egy kicsi ritkán nem számít, de a jódot a te pajzsmirigyed nem tudja feldolgozni, lehet kapni jódmenteset.
okt. 10. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Van jódozatlan is, miért gond azt levenni a boltban a polcról?
okt. 11. 05:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk az igaz, hogy alig lehet kapni, párom is Hashimoto-s, de meg lehet oldani. Amúgy a gyógyszerek, vitaminok is tartalmaznak sokszor, arra is oda kell figyelni.
okt. 11. 06:46
 4/8 anonim ***** válasza:
3, ez nem igaz, én is az vagyok, bárhol veszek, minden jódozottnak van jódozatlan változata, Kotányi, Horváth Rozi, egyebek. Még a sarki kisboltban is van.
okt. 11. 06:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem hiába írod, hogy nem igaz, ha nálunk szinte mindenhol csak jódozott van, nem azt írtam, hogy nem létezik, csak állandóan vadászni kell, de abban egyetértünk, hogy megoldható és meg is kell oldani,addig járjuk a boltokat, amíg nem találunk.
okt. 11. 06:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hova jársz, mert az összes multi, hiper-szuper, száz ft-s tartja.
okt. 11. 07:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Oké, hidd el, itt nincs, se Aldiban, se Lidl-ben, se Spar-ban.
okt. 11. 07:04
 8/8 anonim válasza:
Nekem egy nagyon jó endokrinológus mondta, hogy ha jódozott sót eszek, az nem probléma, mert abban nagyon kevés mennyiségű jód van. Viszont vitaminokból jódmenteset kell választani.
jan. 30. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!