Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik ennyit a menzeszem?

Miért késik ennyit a menzeszem?

Figyelt kérdés
Már 6.napja késik, de nagyon fájnak a melleim, és az alhasam is, ahogyan máskor is szokott fájni a menzesz előtt. Tehát ugyanolyan fájdalmaim vannak, mint szokott, de más szoktatlan érzésem nincs. Azonban iszonyúan ideges vagyk de csak azóta, hogy nemjött meg. Most mitcsináljak? :S várjam, hogy megjön? VAgymár nem fog? Vagy egyszerűen csak ne idegeskedjek? Hány napotkéshet még normálisan?
2010. nov. 4. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
ha élsz nemi életet nem ártana tesztet csinálni,vagy ha nem élsz akkor lehet az idegeskedéstől is a késés.Ha nem jön meg fordulj nőgyógyászhoz
2010. nov. 4. 10:34
 2/3 anonim válasza:

Attól is függ, hány éves vagy, tinikorban gyakran ingadozik a menzesz legalábbis amikor én tini voltam, előfordult olyan is, hogy 1 -1.5 hetet késett (ritkán!), és nekem is hasonló tüneteim voltak, mint neked. Ez majd idővel beáll.

Amúgy csatlakozok az előttem szólóhoz.

2010. nov. 4. 10:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösi a válaszokat, közben megjött :)
2010. nov. 5. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!