Mitől lehet folyton hüvelygyulladásom, gombás fertőzésem?
kb. 2 éve folyamatosan járok vissza a nődokihoz (de már nem is egynél voltam). Először strandolás után jelentkezett, kaptam kúpot. Azt hittem, h ettől elmúlik. De már 2 éve kb. 3 havonta mindig a nőgyógyásznál kötök ki. Először gombás fertőzés, az elmúlik, legutóbb amikor voltam, pedig már a méhszáj volt gyulladásban. Már nagyon belefáradtam, h sosem gyógyulok ki belőle. A szex is "fájdalmas" a behatolás is (egyik doki szerint, mert szűk a hüvelyem, a másik doki szerint ez hülyeség, mert az tágul és rugalmas, pedig nedves vagyok), utána viszkető csípő érzés.. Volt már vki így? Esetleg vmi homeopátiás gyógyszer, mert nem tudom, h létezik-e még olyan hüvelykúp, vagy krém, amit nekem még nem írtak volna fel. (meg egyébként a páromnak is írt fel egyúttal, de neki nem is voltak tünetei.)
nagyon el vagyok keseredve és azért is rosszul érzem magam, mert tudom, h nagyon odafigyelek az intim területek tiszán tartására is... :( Nem tudom mit tehetnék még...
Én 15 évig kínlódtam klf. hüvelyi fertőzésekkel. Végül egy kb. 6 hetes candida diéta segített, annak ellenére, hogy soha nem volt gombám, de alapvetően minden káros baci ugyanazt szereti. 2 éve kb. pont ilyenkor kezdtem és azóta nem volt semmi problémám, pedig előtte szinte meg sem szűnt a bajom a folyamatos antibiotikumozás hatására sem. A diétán kívül használtam lactobacylusos (tejsav) irrigálót, kúpot, azóta is néha-néha csinálok egy kúrát és probiotikumot szedtem és szedek azóta is. A cukrot és fehér lisztet lehetőség szerint máig kerülöm, bármit veszek, muszály az apró betűs összetevőket elolvasgatnom, mert cukor még a felvágottak nagy részében is van és a káros baktériumok ezeket imádják. Nem könnyű a szigorú diéta, de megéri.
Ezeket olvasd el és megérted, hogy miért nem volt hatásos az orvosi kezelés:
És biztosan találsz más hasznos oldalakat is. Drukkolok, hogy sikerüljön, mert szörnyű ezekkel a tünetekkel szenvedni.
A másik fontos, hogy a párodat egy urológus tenyésztés alapján kezelje ki, amíg nem lesz negatív az eredménye. Nem nagyon szeretik a tenyésztést megcsináltatni, de egy privát rendelésen biztosan sikerül kierőszakolni.
hát köszönöm a legelső kommentet, lehet hogy én is ide jutok majd...Egyébként mindig kenetet vett a doki és aszerint kaptam a gyógyszert, krémet, kúpot..szárazra törlés, mosakodógél, minden van. pH-t is mindig megnézni, de most az is normális volt.
gombából úgy tűnik kikezelt, de most ez a gyulladásos méhnyak aggaszt..
szeretném ha már végre egyszer úgy szeretkezhetnék a barátommal, h nem fáj semmi és minden klappol. Már nem is emlékszem az milyen volt :)
Köszönöm a hozzászólásokat!
azért jó, h nem csak én vagyok az egyedül szerencsétlen. Egyébként az öblögetésnek én sem vagyok híve, csak amikor a doki javasolta, h kamillás irrigálást csináljak, akkor alkalmaztam.
tampont már elfelejtettem több, mint 1 éve...
de melegfürdőzni szeretek, ebből akkor visszaveszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!