Felvehetem négyszer egymás után ugyanazt a gatyát?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy három nap után ki kéne mosni, de most jött meg, és kéne a fekete.szept. 26. 06:28
2/10 anonim válasza:
Most férfi alsónadrág, női bugyi, vagy felsőruházatot kérdezel? Mindent lehet egyébként, de alsóneműt nem kellene ennyi ideig mosás nélkül viselni.
3/10 anonim válasza:
Mivel azt irja most jott meg neki, feltételezem, hogy norol van szo. Es mivel a nok nem szoktak gatyanak hivni a bugyijukat igy azt gondolom egy sima nadragrol van szo.
Igyal egy kvt ha ilyen egyszeru kerdesekhez is koran van neked.
4/10 anonim válasza:
Akkor felveheted. Tényleg most ébredtem.:)
6/10 anonim válasza:
Négyszer??? Én max három napig szoktam, de négy...
7/10 Ypszilon1980 válasza:
Itt nem alsóneműről van szó, hanem nadrágról. Felveheted, igen.
8/10 anonim válasza:
Ha nadrágrol van szo akkor siman. Nekem van hogy 8szor is rajtam van amig nem mosom. Ha nen jarok koszos helyen es nem izzadok akkor minek mosni
9/10 anonim válasza:
Szívesen válaszolnék, de sajnos nem értek a válaszokhoz
10/10 anonim válasza:
én szoknyát viselek harisnyával. sokkal jobb a menzesz idején mivel a szoknya ápol és eltakar. lehet picit kényelmetlen meg macera de megéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!