Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cickafark tea mennyire hatásos?

Cickafark tea mennyire hatásos?

Figyelt kérdés

Késik a menzeszem,és olvastam a cickafark teáról,hogy "meghozza",rendszerezi a ciklust.Szerintetek ihatok belőle,hátha megjön?Mennyi idő múlva várjam a hatást?

Ja és megy egy vmi:bakteriális fertőzés mellékkezeléseként is jó?

2010. nov. 3. 16:22
 1/5 A kérdező kommentje:
*még
2010. nov. 3. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy rendszerezi-e a ciklust, arról nem tudok. A cickafark teát alapvetően görcsoldóként szokták használni, menstruációs görcsökre, sőt migrénre is.
2010. nov. 3. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Minden szempontbol a leheto legkedvezobben befolyasolja a noi medence szerveit, ugyhogy a fiataloknak, de az idosebb holgyeknek is egyforman csak hasznalni fog.

Nyugodtan fogyaszthatod ezt a teat, mert valoban segiteni fog, de ha ugy erzed, hogy a stressz miatt kesik pl. akkor erdemes lenne nyugtato teat is fogyasztani, vagy csak sima kamillateat.

A cickafarkot es koromviragot es diofalevelet keverj ossze es ebbol keszits ulofurdot, s ez fog segiteni, mint mellek kezeles. Ezt az furdot vegezzd egy par napig.

2010. nov. 3. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt iszom ..és hatásos.Rengetegen mondták,..nekem speciel cisztáim vannak,és a petefészkeim gyulladtak,de mióta ezt iszom,a hasfájás egyre ritkább.
2010. nov. 4. 02:06
 5/5 anonim ***** válasza:

görcsökre jó, fertőzésre nem (fürdő fomájában sem)

menj orvoshoz, mert az elhanyagolt fertőzés meddőséget okozhat

2010. nov. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!