Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van még olyan nő, akinek a...

Van még olyan nő, akinek a vizelet csepegésre bevált a sima (éjszakai) egészségügyi betét is, nem kellett inkontinencia betétet venni?

Figyelt kérdés

csak szoktam látni másoktól, hogy kérdezik, hogy jó-e, és mindenki azt javasolja, hogy inkontinencia betétet vegyen. nekem is néha kijön pár csepp (pisilések után), és mégis tudom használni Libresse betéttel, éjszakai fajtával, amit a menstruációhoz is kell használni. Ez normális?

Kíváncsi vagyok, kérdezem, hogy van még más is, akinek bevált az apró bepisilésre a menstruációs betét is, nem kellett Tena Lady-t, meg hasonlókat venni? Vagy csak én vagyok egyedül ilyen? Mennyire OK, hogy elég ez is?

Akinek van még inkontineciája, próbálta egészségügyi betéttel is, vagy eleve inkontinencia betétet vett?

szept. 19. 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Eleve inkontinencia betetet vettem. Nem hasznalok par csepp vizeletert egy egesz szarnyas betetet, vizeleninkontinenciasoknak valo tisztasagi betetet hasznalok (micro meretut). Ez "szagtalanit" es azonnal felszivja a vizeletet. A sima betetbe csak beleizzadok+hamarabb bebudosodik.
szept. 19. 15:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs, csak te.
szept. 20. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!