Miért nem jön meg a menzeszem abortusz után?
2024.07.15.-én volt abortuszom, rá 3 hétre voltam kontroll vizsgálaton ott a doki azt mondta minden rendben van és fogamzásgátlót is írt fel nekem. Azóta most 2024.09.13.-án volt vérzésem be is vettem a fogamzásgátló tablettát és 14.-től semmi vérzés.
Ez idő alatt nem éltem nemi életet, (egyszer próbálkoztunk a párommal óvszerrel, de inkább nem folytattuk) betartottam mindent amit javasoltak pl.: csak zuhanyzás stb.
Eddig nem szedtem fogamzásgátlót soha, esetleg nem amiatt hogy sosem szedtem és most ez felborította a szervezetem?!
Eléggé össze vissza írtam mindent de emiatt ne kövezzetek meg! Csak normális válaszokat, tanácsokat szeretnék! Köszönöm!
Kicsit tényleg nehezen érthető.
1. Az abortuszod után mikor jött meg először a vérzésed?
2. Amikor először megjött az abortusz után, akkor kezdted el a fogamzásgátlót?
3. A fogamzásgátló szedése óta most szept. 13-án volt az első (megvonásos) vérzésed?
4. Az abortuszod óta egyetlen egyszer volt szex, az is óvszerrel és azt is abbahagytátok? Akkor nem túl valószínű, hogy terhes vagy. A gyógyszer és/vagy stressz lehet itt a hibás. De nem vagyok nőgyógyász.
Csináltam tesztet, negatív!
Abortusz után elsőnek szeptember 13.-án jött meg, de 14.-étől már nem volt semmi.
Igen akkor kezdtem el a fogamzásgátlót szedni 13.-án
(Előtte sose szedtem)
Azután beállt normálisan a menstuációd?
Szedted ugyan úgy tovább a fogamzásgátlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!