Van alternatív módszer a citológiai kenetvétel helyettesítésére?
Krónikus szűk hüvelyem van, egész életemben fájt a közösülés - 17 éves koromban lett egy méhszájsebem, ami azóta szeret vérezni, elfertőződni, ilyesmi.. 19 évesen volt egy iszonyatos fájdalmas és traumatikus kenetvételem, zokogtam a székben, a vérzés alig akart elállni, minden véres volt körös-körül… azóta, vagyis 10 éve nem volt mintavételem. Most 29 vagyok.
A visszatérő vulvovaginitis-emmel viszont sajnos sürgősségire kényszerültem pár hónapja, mert a duzzadt lágyéki nyirokcsomóktól nem tudtam már járni. Megpróbálta a nőgyógyász a kenetvételt, esélye se volt, olyan szűk voltam, és annyira fájt és persze vérzett megint.
A szexuális együttlétek fájdalmasak közben és utána is, gyakran kontakt vérzés jelentkezik, de a férjemmel már megtanultuk kezelni. Jelenleg a cikluson kívüli, egyre gyakoribb vérzések (fekete darabos és élénk piros is előfordul), minden hónapban, és a szeméremajkakon megjelent szemölcsök (kb 8 db) aggasztanak. Véres-nyálkás, kellemetlen szagú folyás is van..
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!