Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki használta már a jódos...

Aki használta már a jódos colpo cleanert az tapasztalt darabos folyást?

Figyelt kérdés
Elkezdtem kipróbálni ezt az irrigatort, mert amúgyis volt problémám, sajnos nem mai keletű a történet, mondván hátha segít. Azóta feher darabkák vannak a hüvelyben nem is jön ki,de irrigalas során is látom,hogy távozik. Most ez a jód lehet,hogy felmart valamit vagy pedig gomba szerintetek? Orvoshoz ne küldjön senki,jó párszor már voltam sokszor rosszabb lett mint jobb..Köszi a választ.

szept. 18. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a darabos az gombára utal, gomba telepek :(

Nem lehet, hogy visszafertőződsz?

Mindenképp ki kellene kezeltetni, a fehérneműdet, törölközőket fertőtleníteni, illetve ha van partnered veled párhuzamosan őt is kezelni kell.

A jód felmarhat, de attól vérezni fogsz.

szept. 18. 10:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ettől tartok én is, hogy gomba,de elvileg a jód jó rá szóval nem értem hogy lehetséges,előtte nem volt ilyen.:/ Figyelek mindenre a fertőtlenítésre különösen sajnos ahogy elmúlik kiújul valami nemsokára. Nem lenne rossz valami csodaszer.
szept. 18. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Miután végigcsinálsz egy jódos kúrát, használj hüvelyflóra visszaállító kúpot, pl. micovag, vagilact - mert a jód kiöl mindent, tehát sokkal fogékonyabb leszel a fertőzésekre.

De tényleg jobb lenne, ha elmennél orvoshoz és nemcsak kúpot adna, hanem a szájon át szedhető tablettát is, amit a párod is szedjen be ( 1-2 szemes) - ez után is kell a hüvelyflóra visszaállítás!

szept. 18. 12:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ! Mindenképp csinálnék utána visszaállítást csak ha ez gomba akkor sok értelme nincsen sajnos míg ki nem irtodik. Ha nagyon nem javul természetesen orvos,de a szájon át szedhető gyógyszer sem hosszútávú megoldás sajnos.
szept. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!