Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől lehet? 18L

Ez mitől lehet? 18L

Figyelt kérdés
reggel mikor pisiltem nagyon durván fájt, csípett, és picit véreztem is. nem menstruálok, nem is jött több vér azóta.
szept. 15. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Főleg a vizelés végén csípett? Hólyaghurut lehet.
szept. 15. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
felfázás
szept. 15. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Valószínűleg felfáztál de azért menj el nőgyógyászhoz.
szept. 15. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Igyál sok-sok vizet, hogy kimossa a hólyagból a kórokozókat. Ha nem gyógyul meg magától, háziorvos is elég lehet, esetleg urológia (nem nőgyógyászat).
szept. 15. 11:05
 5/8 A kérdező kommentje:

#1 nem a végén hanem közben de nagyon.

lehet hülyeség de arra gondoltam még hogy lehetséges hogy most szakadt ki a szűzhártyám? idáig amikor fiúval voltam sose véreztem. 1 hete szeretkeztem utoljára

szept. 15. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
A felfázástól lehet véres a vizeleted. A leggyorsabb, de általában átmeneti segítség a rengeteg víz ivás, ahogyan már írták, hétfőn pedig menj el a háziorvoshoz (nőgyógyásznak nincs köze a húgyúti fertőzéshez). Első körben ilyenkor Monural-t szoktak (nekem) felírni, ami egy pezsgőtabletta, és lefekvés előtt kell meginni. Ez kezdeti szakaszban nagyon szépen ki tudja fertőtleníteni a húgyútakat és le tudja vinni a fertőzést és nem kell egy lórúgásnyi antibiotikumot beszedni.
szept. 15. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

Ömmmm...

A húgyút és a hüvely két külön cső/lyuk...Ezt azért remélem, tudod.

A pisi NEM a hüvelyből jön ki,hanem a húgycsőből.

Tényleg 18 éves vagy? Biosz óra nem volt?

Ha fájt és csípett,hólyaghurutod van=felfázás=bakteriális fertőzés.

Jó rá a Cifran, Monural. Menj orvoshoz,mert vesemedencegyulladást kaphatsz!

szept. 15. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"A pisi NEM a hüvelyből jön ki,hanem a húgycsőből.

Tényleg 18 éves vagy? Biosz óra nem volt?"

Ezt nem is írta. Azt írta, hogy picit vérzett. Egyébként huszonvalahány éves koromig én sem tudtam, hogy felfázásnál milyen véres lehet a vizelet, az előző alkalmakkor csak egy picit csípett. Aztán évekkel ezelőtt, egyszer délután éreztem a tüneteket, mire néhány óra múlva hazamentem, tömény vért pisiltem. Első ijedtemben én sem tudtam, hogy most mi történt, pedig tökéletesen tisztában voltam az anatómiával.

szept. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!