Nagyon fáj a fejem, és a homlokom körül! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap délután kezdődött, elkezdett fájni a fejem nagyon, hiába vettem be fájdalomcsillapítót, egésznap feküdnöm kellett. :(
Most ugyanugy vagyok, fáj megint a fejem, és a homlokom körül.
Néha akkor is fáj, ha lehajolok, lehajtom a fejem.
Mitől lehet ez?
Homloküreg gyulladás?
Nem fújom az orromat sem.
2010. nov. 3. 12:58
1/3 anonim válasza:
Homloküreg, de nem feltétlenül gyulladás. Hideg szél, huzat okozhatja. Hársfa (+ utifűlevél) teát próbáld ki. Nekem eddig segített, a nurofen kevésbé. Fáradtság is társulhat hozzá.
2/3 A kérdező kommentje:
Hársfa tea, és útifűlevél? Ezek mire valók? Köszönöm a választ.
2010. nov. 3. 13:09
3/3 anonim válasza:
A hársfatea a felsőlégúti megfázások tüneteit enyhíti, az utifűlevél pedig a nyálkahártyák izgalmát csökkenti, azt nem feltétlenül muszály amíg nincs váladék. Nekem a fejfájásom megszűnik ettől a teától, míg a nurofen nem segít ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!