Aki menstruációs bugyit használ,azoktól kérdeznék?
A méhnyálkahártya darabokkal mi van? Ugye nem csak folyékony vér jön... Azt gondolom,nem hagyjátok a bugyin...
Nagyon erős vérzéssel is használható? Nekem muszáj gyógyszert szednem,olyan erős. Egyszerre nagyon sok jön. (Exacyl, Dicinone).
Néha jó lenne betét helyett.
Néha nekem 3-5 centis darabok is jönnek ki.
Orvoshoz járok folyamatosan, szültem is már. Sajnos nem csökken a mennyiség. Doki szerint nem is fog. 41 éves vagyok.

"A méhnyálkahártya darabokkal mi van?"
Nyilván a szilárd dolgot nem szívja be, de pisilésnél WC-papírral le tudod róla törölni.

Ugyanaz mint betétnel.
Ahpgy a 3mas irja. Darabok wc papirral lejonnek
És a felülete nem nedves érzetű? Teljesen száraz? Valahogy nem tudom elképzelni.
Gondolkodok rajta amúgy,mert a 8-9 napos menstruációm első 4-5 napján kb 40 percenként vagyok a wc-n, és már piszkosul unom.

Húú, az akkor nem fog működni szerintem... Ha még az éjjeli betétet is 40 percenként kell cserélni, annyira erős. Vagy legfeljebb az utolsó napokon, amikor már ritkul, mondjuk a 8-9. napon (ha ebben az esetben is érdekel).
És ezt ugye nehezebb cserélni, mert teljesen le kell hozzá vetkőzni, nadrágot levenni, míg betét cserénél ugye nem.
A betét amúgy neked teljesen száraz érzést ad? Milyen márkát használsz belőle?
Azért ha megpróbálod, elsőnek mindenképp csak 1 db-ot érdemes venni belőle. Ugyanis egyetlen darab mensibugyi is 6-8 ezer Ft. Azért csak 1 db-ot, hogy ha nem válik be, se dobjál ki ilyen 40-50 ezer Ft-okat feleslegesen. Még akinek gyengébb vérzése van, sem biztos, hogy elsőre eltalálja a jó méretet. Ha viszont beválik - amit nyilván 1-2 alkalom után azért kitapasztalsz - akkor még mindig tudsz rendelni vagy venni egy teljes flottányit.

Ha az éjszakait 40 percenként megtelited akkor a bugyi se fog beválni.
De azért ha több mint 40ml a vérzés akkor lehet ezt meg kéne nézetni
Viszont tudsz pl bugyi+ betét és ha betétet kiveszed, marad a bugyi és utána cseréled. Komfortérzeten sokat dob
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!