Csináltatott már valaki hüvelyi mikrobium vizsgálatot? Ha igen, volt értelme? Az eredmény alapján lehet kezelést adni?
Figyelt kérdés
szept. 11. 19:11
1/3 anonim válasza:
Szia. Múlt héten csináltattam és ki is mutatta hogy melyik baktérium van a hüvelyemben. Szerintem megéri. Azt hiszem 3 nap után lett eredmény. Nekem e.coli lett. :(
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Ez az a drága vizsgálat igaz? Úgy néztem 50-60 ezer az ára és magán úton érhető el a vizsgálat. Csak hogy egyről beszélünk e. Nőgyógyász kezel az eredménnyel? Én is nagyon filozok rajta .
szept. 11. 19:21
3/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy egyre gondolunk e. Hüvelyleoltás a neve. Én magán nőgyógyásznál csináltattam. Azt hiszem 10 ezer forint körül van. De én 90 ezret fizettem összesen mert nekem ez mellett HPV teszt,meg az összes std teszt is volt mert biztosra akartam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!