Most megint pecsételek? De miért? Fogamzásgátló.
Figyelt kérdés
Februártól szedek fogamzásgátlót. Semmi bajom nem volt tőle. Múlt hónapban szedtem Dalacint antibiotikumot,szünet előtt 3 nappal pecsételések voltak,de a rendes menzesz megjött napra pontosan.Gondoltam rendeződik. De most ismét az utolsó szemeknél pecsételek,enyhe alhasi fájdalom. Stresszeltem eléggé a múlt héten ,enni színte semmit nem ettem,6 kilót fogytam. Stressz így is bezavarhat? Vagy mitől lehet?2024. szept. 9. 21:28
1/2 anonim 

válasza:

A stressz mindenképp bezavarhat.. Várj vele kicsit , ha legközelebb is ilyen lessz keresd fel az orvosod , lehet nem jó számodra a gyógyszer
2/2 anonim 

válasza:

Menj el nőgyógyászhoz kivizsgálásra, nézze meg vérvétellel a homronjaidat. Valószínűleg bezavart az antibiotikum, jobb, ha rád néz az orvos. Mi nem vagyunk orvosok, nem látunk beléd, orvos nézzen meg.
Lehet stressztől, igen. De lehet még ezer más dolgoktól is, például pajzsmirigy, mellékvese betegség.
Hadd pontosítsam, amit írtál a kérdésed alatt: nincs menstruációd. Nem tud rendeződni, nincs minek. Megvonásos vérzésed van a fogamzágátló tabletta miatt. Ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!