Nemi herpesz mar megint??
2020-ban, mikor covidos voltam, nemi herpesz jott elo nalam, rettenetesen fajdalmas holyagokkal, amire aciklovirt irt fel nogyogyasz. Azota nem volt ilyenem, de par napja eszrevettem hogy a vegbelnel az egyik oldalon ismet ilyen holyagok jelentek meg, nagyon-nagyon faj... kenegetem zoviraxxal de nem igazan mulik. Nyilvan rossz helyen is van... Erdekes, mert a elol a tobbi nemi szervnel nincs semmi, csak ott...
De ez ugyanaz, ez biztos, mert emlekszem a fajdalomra es a holyagokra is, ugyanezt ereztem.
Most 3 napig dolgozni fogok 12 oraban, nem tudok semmilyen orvoshoz menni de addig megorulok :(
A zovirax jo? Vagy telviran krem ha ugyeletes gyogyszertarban veszek.
Arra gondoltam meg hogy felhivom a haziorvosom hogy irjon fel aciklovirt, amit 2020-ban is szedtem, o felirhatja ezt latatlanban nekem ha elmondom a panaszaim es hogy volt mar ilyenem??? Vagy mit csinaljak? Felek hogy el fog durvulni, es nem fogok tudni jarni sem, 2020-ban konkretam ugy santikaltam be a nogyogyaszatra mert annyira fajt... vagy elmulik magatol? Segitseg :(
Hívd fel, fel fogja írni neked a felhőbe!!! Ne szenvedj, telefonálj!
Idővel elmúlik magától, persze. Idővel. De addig nagyon kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!