Görögszénamag hatásos mellnövelő?
Szeretném kipróbálni a görögszénamag kapszulát, de gondoltam előtte megkérdezem h kinek mennyire volt hatásos? Mellnövelésre használnám, ugyanis eléggé kicsik, (mondhatni alig láthatóak a melleim..:( )
Mellékhatások jelentkeztek vkinél? És fogamzásgátló mellett is szedhető??
köszönöm a segítségeteket.:)
Hát, én kipróbáltam... 3 hónapig szedtem, és akkor olyan volt a mellem, mint mensi előtt szokott lenni. A fene se tudja, hogy nőtt-e, ez meghatározhatatlan. A párom szerint igen, de amióta Vele vagyok, folyamatosan úgy érzem, hogy nő, a bogyótól függetlenül. Én a terhességben reménykedem, hogy majd attól jól megnő. :)
Amúgy azt olvastam, hogy a növényi ösztrogén kb ezredannyira hatásos, mint a sajátod, szóval ha van bőven ösztrogéned, akkor visszafogja, ha meg nagyon kevés van, akkor kiegészíti. De a görögszéna ártani nem árt, cukorbetegeknek is ajánlják.
2-3 méretet? egy méret is sok B ből C vagy A ból B, ne akarjon senki A mellből kapszulákkal D s melleket, a D s amúgyis nagyon nagy, főleg ha valaki vékony, annál már szinte lóg a mell melltartó nélkül, hacsak nem szilikon, plasztikai műtét nélkül pár hónap v egy év alatt és 10-20 kg hízás nélkül csak bogyókkal nem lehet három méretnyit növelni a melleket, hacsak nem fogamzásgátlótól, vagy hacsak nincs fejlődésben valaki, és genetikailag nem örökli, vagy nem lesz terhes véletlen
de hormonkezelések, egyéb hormonális változások és plasztika nélkül nem hinném h ennyit nőne, esetleg még egy méretet masszázstól, de az türelemjáték, és sok tápanyag meg folyadékbevitel kell, rendszeresség, ha nincs ideje pénze valakinek erre, meg nem tud rendszeresen aludni, akkor fuccs, meg ennyi idő alatt ennyit tágulna a bőr az fáj is, lógni is fog, csíkos is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!