Hüvelygombát lehet hatékonyan nőgyógyász nélkül kezelni?
Ha elsőnek van és nem visszatérő a dolog (ami a kérdésed alapján valószínű), akkor szerintem amit vettél bőven elég. Olvasd el az útmutatót, aztán este kezdd el a kezelést, semmi extra. Ettől nagy eséllyel pár nap alatt kigyógyulsz belőle.
Ha el nem múló, visszatérő a dolog, akkor érdemes már az #1 által leírt dolgokat alkalmazni, elvileg azok jobbak, de én még nem próbáltam. Ha viszont tartósan fennáll a dolog, és nem javul akkor menj el orvoshoz.
Sziasztok!
Most én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Vettem canesten kombit. Azt hogy oldottátok meg, hogy applikátorral ajánlott felhelyezni, utána feküdni kellene, de meg is kellene mosni az aplikátort?
Simán aplikátor nélkül is rendben van? Mármint terhesen alapból úgy kell, csak én nem vagyok terhes.
Köszönöm, ha valaki válaszol. :)
Érdemes estére használni - sőt a használati utasítás alapján így kell - mert a kúp feloldódik és azonnal távozik kifelé. Lehet hogy már ez is hatásos lehet, viszont a kezelés úgy lett kitalálva, hogy egész este tartson a dolog. Ilyenkor az egész tartalom reggel ürül ki.
Az applikátort rakd le akárhova elég reggel elmosni, pl a dobozba. Szerintem biztosan lehet anélkül is, de azzal kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!