Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Okozhat problémát ha a Tampon...

Okozhat problémát ha a Tampon 6-7 órát van bent?

Figyelt kérdés
Vannak ezek a hiperszuper 6-7 cseppet tamponok, nagyon jó, könnyebbség reggeltől munkaido végéig 1 tamponnal biztonságban lenni, csak Felmerult bennem a kérdés hogy ugye ez nem okozhat problémát

#tampon #Hiperszuper xtra nagy Tampon
szept. 4. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
47 vagyok, 15 éves korom óta (a szülést követő pár hét kivételével) kizárólag tampont használtam, éjjel is. Éjjel simán bent volt ennyit, soha, semmi bajom nem volt
szept. 4. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem okoz, de max. 8 óránként cseréld
szept. 4. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
A tájékoztató cetli szerint 8 órát lehet bent. 12 éve használok tampont. Sokszor a mini sem telik meg 8 óra alatt. Így én szinte mindig maximum 8 órát hagyom bent. Soha nem volt semmi bajom.
szept. 4. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
szept. 5. 02:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ❤️
szept. 5. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
8 orankent azert nem art kicserelni, ritka a toxikus sokk szindroma , de persze jobb felni, mint megijedni. En is estere azt hasznalok olyankor eltelik 6-7-8 ora , de mint irja is altalaban a csomagolas 8 orat bent lehet :)
szept. 5. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!