Miért ilyen asszimmetrikus?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen problémát nem okoz, csak esztétikai okokból mostanában elkezdett zavarni hogy a 2 mellbimbó udvarom nem egyforma.
Az egyiken nagyobb. Így van ez amióta elkezdtek még serdülő koromban nőni, de akkor úgy nem zavart sose. Most ahogy már komoly párkapcsolatom lett az utóbbi években, elkezdett így szemet szúrni nekem.
A párom azt mondja neki nem tűnik fel a különbség és ha most nem mondtam volna sose vette volna észre.
Csajok nektek is van ilyen?
2024. szept. 3. 17:41
1/6 anonim 

válasza:

Nekem sem teljesen egyforma, ne foglalkozz vele. Egyik testrészünk sem szimmetrikus, hidd el 😊
2/6 anonim 

válasza:

Az egyik mindig nagyobb, van akinél jobban látszik, van akinél nem.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Már azt hittem én vagyok csak ilyen felemás……..
2024. szept. 3. 17:58
4/6 anonim 

válasza:

Nekem az egyik mellem nagyobb. Nem sokkal, de én pl látom. Hát aztán. Nem vagyunk szimmetrikusak.
5/6 anonim 

válasza:

"A párom azt mondja neki nem tűnik fel a különbség és ha most nem mondtam volna sose vette volna észre."
Tényleg hatalmas óriási lehet az a különbség, ha még a pasid se vette észre.
6/6 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz vele. A pasik szeretik a cicit, akkor is ha aszimmetrikus esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!