Nagyon görcsöl a hasam,mintha meg akarna jönni.Viszont egy ideje nem menstruálok egyáltalán(PCOS)Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
szept. 1. 00:13
1/3 anonim válasza:
Ez a PCOS egyik tünete (is) lehet, vagy PMS
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.Eddig sosem volt ezzel gond
Mostmeg már kihúzni se tudom magam járás közben:(
szept. 1. 00:53
3/3 anonim válasza:
Hasonlóan indult a dolog nálam is. Februárban abbahagytam a fogamzásgátló szedését 10év után. 3x jött meg a mensim február és június között. Június végére az egyébként mindig hibátlan arcbőrömön csomó pattanás jelent meg. Nem értettem, mi van de gyanakodtam rá, hogy összefüggésben lehet a mensimmel. Nődokihoz mentem, ultrahang vizsgálatot végzett, majd pcos gyanúval hormonlabor vizsgálatra küldött és a gyanúja beigazolódott sajnos. 🥺 remélem, hogy nálad nem ez a gond, de ha úgy érzed valami nem oké, mindenképpen fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!