Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki tud ebben segíteni?

Valaki tud ebben segíteni?

Figyelt kérdés
Sajnos aktus közben fáj belül és kívül is utána a hüvelyem, voltam nő dokinál viszont tudta hogy száraz voltam a fogamzásgátlótól és írt is fel másikat. Szedem 5 napja és fáj ugyan úgy. Valakivel volt ilyen már?

aug. 31. 14:26
 1/9 Eöske janeszka21 ***** válasza:
88%
Be hatólás előtt és közben síkosító használata javasolt
aug. 31. 14:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt ki hagytam. Használjuk!
aug. 31. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Akkor ott van valamilyen seb. Méhbe helyezhető eszközt kell bevezetni!

Vagy pedig lelki okai vannak az elutasításnak. Magadban tiltakozol az aktus ellen, csak nem figyelsz eléggé oda!

Tudsz ráhangolódni teljes mértékben az eseményre? Nem zavarnak hétköznapi megoldatlan problémák?

aug. 31. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mármint a nőgyógyászati vizsgálatra gondoltam (méhbe helyezhető eszköz bevezetése.)

3-as voltam.

aug. 31. 14:50
 5/9 A kérdező kommentje:
De, van amikor eszembe jut közben valami de egy másodpercig tart. Voltam nemi traumáim esetleg ez lehet az oka?:(
aug. 31. 14:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Sokat hallom hogy ez lehet az oka de viszont én ezzel a traumámmal meg békéltem. Viszont arra mindig gondolok közben hogy ha esetleg nem fáj, milyen jó hogy nem fáj és vajon megint meddig nem fáj stb..

Egyszer nem fáj de legtöbbször nagyon. Síkosító, gumi és fogamzásgátló mindig velünk tart. Viszont kicsit "durvább" az aktus.

aug. 31. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne legyen durvább. Meg legyen előjáték, meg legyen kényelmes póz, ráérő idő, hangulat. Minden is kell.

Másik része csak találgatás, de egy férfi akor is bedurvulhat, ha már nem olyan teljes és tartós az erekciója akár stressz, akár kezdő érbetegség miatt. Kell neki az erősebb inger. Tapasztaljátok ki, hogy lehet jó heveskedés nélkül.

aug. 31. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a srác durván nagy, az is fájni tud.
aug. 31. 16:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Van előjáték, kényelmes póz és elég időnk is a hangulatról nem is beszélve. Én szoktam meg kérni hogy durvuljon be amit természetesen megtesz. Azért köszönöm.
aug. 31. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!