Valaki tud ebben segíteni?
Akkor ott van valamilyen seb. Méhbe helyezhető eszközt kell bevezetni!
Vagy pedig lelki okai vannak az elutasításnak. Magadban tiltakozol az aktus ellen, csak nem figyelsz eléggé oda!
Tudsz ráhangolódni teljes mértékben az eseményre? Nem zavarnak hétköznapi megoldatlan problémák?
Mármint a nőgyógyászati vizsgálatra gondoltam (méhbe helyezhető eszköz bevezetése.)
3-as voltam.
Sokat hallom hogy ez lehet az oka de viszont én ezzel a traumámmal meg békéltem. Viszont arra mindig gondolok közben hogy ha esetleg nem fáj, milyen jó hogy nem fáj és vajon megint meddig nem fáj stb..
Egyszer nem fáj de legtöbbször nagyon. Síkosító, gumi és fogamzásgátló mindig velünk tart. Viszont kicsit "durvább" az aktus.
Hát ne legyen durvább. Meg legyen előjáték, meg legyen kényelmes póz, ráérő idő, hangulat. Minden is kell.
Másik része csak találgatás, de egy férfi akor is bedurvulhat, ha már nem olyan teljes és tartós az erekciója akár stressz, akár kezdő érbetegség miatt. Kell neki az erősebb inger. Tapasztaljátok ki, hogy lehet jó heveskedés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!