Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez nagyon beteg hogy így...

Ez nagyon beteg hogy így gondolok néha a menstruációmra?

Figyelt kérdés

most megvan. nem szoktam vele foglalkozni de tudat alatt mindig van bennem egy olyan hogy amikor megjön és az előtte lévő hónapban valami rossz dolog történt velem akkor az a rossz dolog végleg megszűnik, lezárul, távozik a menzesszel együtt.

bocsi ha beteg módon hangzik :D

aug. 26. 10:53
A kérdező szavazást indított:
ez normális
nem normális
7 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez segít neked, akkor hajrá. :D

Ártani nem ártasz vele senkinek.

aug. 26. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Végül is ekkor leválás történik, aztán beérik egy új petesejt. A nők érzékenyek. Ha neked van egy ilyen élményed, és ez segít az életben, akkor szerintem rendben van.
aug. 26. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

🤦

Én az utóbbi időben szoktam megörülni neki, hogy de jó! Akkor biztos nem vagyok terhes!

aug. 26. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked így könnyebb, akkor teljesen oké. :)
aug. 26. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj.
aug. 26. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretek menstruálni annak ellenére hogy mindig görcsöl a pocim és a betét is kényelmetlen mert egyszerűen úgy fogom fel hogy ez egy belső tisztulás az élet velejárója ès úgy érzem ilyenkor megújulok plusz így tökéletesen megélhetem a nőiességemet.
aug. 29. 10:39
 7/9 A kérdező kommentje:
6 akkor értesz engem :D
aug. 29. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo: teljesen értelek. Én ilyenkor örömöt érzek hálás vagyok hogy menstruálok.
aug. 31. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
49%

én gyűlölöm. egyáltalán nem természetes. a vérzés olyan dolog mintha nem is kellene léteznünk. természetellenes az h az ember vérzik és belső szövetei leválnak. ráadásul minden hónapban. amerikai tudósok szerint is túl sok h minden hónapban van vagy h egyáltalán van.

az emlősök a vérzéssel olyan mintha az csak mesterségesen próbálták létre hozni h szaporodni tudjon.

szept. 7. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!