Tegnap óta viszket lent, és rájöttem hogy ez hüvely gomba, egyszer már volt mert antibiotikumtól kijött, de nem mondtam a szüleimnek hanem vettem rá krémet, akkor elmúlt.Tegnap láttam hogy kijött mert barátommal gumi nélkül voltunk akinek a csajának volt már egyszer ilyenek de áll. sose csinálták gumi nélkül így nem kaphatta el, szerintetek a barátomtól van? vagy a hüvelygomba visszatérő eset időnként? Másnap azaz ma megjött, szal vérzek lent, ilyenkor használhatom a Canesten krémet? vagy elfog egyáltalán múlni így ha nem használhatnám? Mit tegyek? Szüleimnek nem merem elmondani mert a srácra fogják,még ha tőle is van nem akarom hogy utána ezt kelljen hallgatni és hogy rosz szemmel nézzenek rá!Még a barátom se tudja..Kiskorú vagyok és orvoshoz egyedül nemtudok elmenni. Segítsetek Kérlek Minnél hamarabb NagyonNagyon Fontos.
2010. nov. 2. 16:57
1/9 anonim válasza:
Megértelek, bár szüleid is megérthetnék, hogy ezt ezer más dologtól elkaphattad.
Na azt már nem értem, hogy állapítottadmeg, hogy neked márpedig hüvely gombád van. Viszkethetsz mástól is.
Azt hiszem hiába írom, a fordulj a szüleidhez és menj el orvoshoz megoldást úgysem teszed meg.
Tudomásom szerint tehát, a canesten krémet menstruáci idején nem szabad hüvely gombára használni.
Mensi után menj orvoshoz , és a pasi akkor is átadhatja ha használtok gumit, ők általában tünetmentesek. Őt kezelni kell canesten krémmel különben visszafertőz. A gomba akkor is kialakulhat ha nem csinálsz semmit mivel minden nő szervezetében jelen vannak, a baj akkor van ha tulságosan elszaporodnak. Ezt okozhatja anibiotikumos kezelés, stressz hormon változás. ha tényleg gombás fertőzésed van akkor segithet a canesten kombi csak a krémtől nemfog elmulni. Ha akkor sem szünik meg akkor tényleg menj orvoshos mert a kezeletlen fertőzések meddőséghez vezethetnek.
2010. nov. 2. 17:18
3/9 A kérdező kommentje:
Egyszer már volt! Antibiotikumot szedtem és kijött tőle..
Túrós fehér váladék elég sok volt, viszketetett..
Most meg elejénte csak viszketett és mikor megnéztem magam fehér lepedékes volt egy picit belül meg piros érzékeny, most meg hogy vérzek viszket egy kicsit, nem folyamatosan, de hogy megjött így a fehér váladék nincs ott.Szüleim rögtön a srácra fognák, utána ezt hallgatnám végig, meg h mekkora felelőtlen vagyok stbstb ismerem már őket, tudom volt már másra példa. Ilyenkor mit kéne tennem hogy elmúljon?
2010. nov. 2. 17:20
4/9 anonim válasza:
kiskorú miért nem mehet egyedül orvoshoz?
2010. nov. 2. 17:32
5/9 A kérdező kommentje:
Biztos mehet... sőt, de kiküldik a papírokat a szülőknek, meg egyedül nem merek elmenni..
2010. nov. 2. 17:41
6/9 anonim válasza:
magándokihoz menj, ha egyedül félsz, akkor a barátoddal
2010. nov. 2. 17:52
7/9 A kérdező kommentje:
De nem tudja, nem merem neki elmondani telefonba tippelt h mi lehet a bajom eltalálta és halottam hogy reagál és elég rosszul esett de mondtam hogy semmi ilyesmi.. és személyesen 2 nap mulva fogunk találkozni.. addig bisztos nem múlik el még a menszesz se.. és aztse tudom hogy rögtön haszálhatnám e a krémet.. jajj se segítsetek kérlek nem tudom mit tegyek..
2010. nov. 2. 18:37
8/9 anonim válasza:
Ha kiskorú vagy, is mehetsz nőgyógyászhoz, és nem küldhetik ki a szülőknek a leleteidet, meg nem mondhatják el a problémádat (orvosi titoktartás). Max, ha kifejezetten kéred a dokit, hogy küldjön a szüleidnek levelet (de nem fog). Én is 17 évesen voltam először, és semmit nem küldtek a szülőknek, meg milyen alapon küldenének bármit is, ezt nem értem!
2010. nov. 2. 23:12
9/9 anonim válasza:
Én most voltam nemrég dokinál először és énsmondtam el anyuéknak inkább megkértem az 1ik bnőmet h jöjjön el velem és télleg kültek ki levelet (pedig nem kértem)de szerencsére én előbb találtam meg mint a szüleim:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!