Cikluszavar, vagy valami más okozza?
Sziasztok,
19 éves vagyok, sosem volt még súlyos ciklusproblémám. Július 26-án aktusra került sor, védekeztünk, megállapításom szerint tényleg nem történhetett baj. Megjött egy héttel az aktus után a menstruációm, azonban, végig, a vérzéses napok nagyon gyengék voltak. Még az a nap is, ami erősebb szokott lenni. Ott megijedtem, teszteltem kettőt, hátha valami zavar történt volna, de negatív lett a két teszt. Ovulációm, az ovuláviós teszt szerint tegnap, tegnapelőtt múlhatott el. Ovulációs tünetként nem szoktak fájni a melleim, de most a tüszőrepedés előtt, alatt és még most, után is egyszerűen nagyon-nagyon fájnak a melleim, még melltartóban is. Mi lehet ez? Mi okozta a nagyon gyenge vérzést, és miért fájnak a melleim? Tegnap a biztonság kedvéért az ovus teszt mellett terhességit is csináltam, melyből mind a 3 csíkot elhasználtam, csak, hogy biztos legyek. Mind negatív lett.
Nagyon örülnék, ha valaki válaszolna, most ez fontos. Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!