Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mien előkészületek szükségesek?

Mien előkészületek szükségesek?

Figyelt kérdés
Most m1ek először nőgyógyászhoz és nem tom mien előkészület kell előtte. Pl elég a sima fürdés v kell vmi komplex belső fürdés (amikor a tussal bespriccelek a puncimba hogy belül is tiszta legyen). Vagy pl tejjesen le kell borotválni magam v elég ha csak a bejárat körül? És 1ik barinőm azt monta h őt +ujjazta a doki, lehetett ez igaz?
2010. nov. 2. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
A barátnőd egy idióta...
2010. nov. 2. 16:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Én sem hittem el neki, pedig erősködött, h a doki betolta az ujját a puncijába. De akkor nem igaz. + is nyugodtam.
2010. nov. 2. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

1. sima fürdés közvetlenül indulás előtt, belül ne mosd ki, mert hamis eredményt kaptok - pont az a lényeg, ami belül van

2. egyáltalán nem kell borotválni magad, úgy menj, ahogy általában van

3. nem "megujjazta", hanem megvizsgálta - a vizsgálat valóban tapintással zajlik, de ennek semmi köze a szexhez, és kb. 1 percig tart

Ha szűz vagy, a vizsgálat előtt szólni kell.

Még egy jó tanács: bő szoknyában menj, akkor elég levenni a harisnyádat és bugyidat, nem kell levetkőzni teljesen, a szoknyát fel tudod hajtani vizsgálatkor. Amikor vége, akkor meg rögtön lehajthatod, nem érzed magad meztelennek.

2010. nov. 2. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
csak simán fürödj le, NE mosd ki magad belülről! Úgy borotváld magad, ahogy egyébként is szoktad. A nőgyógyi vizsgálathoz az is hozzá tartozik, hogy tapintással megvizsgál, ami úgy néz ki, hogy egyik kezével a hasadat picit megnyomja, másik kezével a hüvelyedet tapintja ki. Hát ez messze van az ujjazástól, a barátnőd tényleg idióta.
2010. nov. 2. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Tiszta legyen a puncid az a lényeg! Hogy szőrös-e vagy csupasz, az nem számít! A barátnődnek igaza van, de máshogy fogalmazhatott volna. Ezt nem megujjazásnak hívják, hanem hüvely vizsgálatnak, amikor felnyúlnak a hüvelybe.
2010. nov. 2. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A tisztaságot kívülre értettem!
2010. nov. 2. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!